Uw vakantie begint bij VakantieBemiddeling.nl
Home           Adverteren           Onze werkwijze           Contact           Disclaimer           Privacy statement
Vakanz. Een goed vertrekpunt
Vakantie met Gezelligheid
Nederland - Nunspeet (Gelderland)

Chalet op Camping De Hofstee

Omschrijving

Vrijstaande vakantiewoning 6X9 m op 250 m2 grond, gelegen op rustig park. De woning heeft een gezellige woonkamer met zit- en eethoek.Een open keuken , 4-pits gascomfoor, koffiezetapparaat, koelkast met groot apart vriesvak,magnetron; ingericht voor 6 personen.

Er zijn drie slaapkamers,waarvan één met tweepersoonsbed (1.40x2.00m), twee slaapkamers met stapelbedden, verder een campingbedje en opklapbed.Voldoende dekbedden, dekens en hoofdkussens aanwezig.
Keurige badkamer met w.c., wastafel en douche. Gezellige tuin met veel privacy, droogmolen, tuinmeubilair en partytent.
Schuurtje met beschikbare fietsen, tevens wasmachine en kleine wasdroger. Op het park zijn eveneens wasmachines en een droger beschikbaar. Bij de woning is parkeerruimte aanwezig. Huisdieren niet toegestaan. Er mogen geen tentjes bij het vakantieverblijf worden geplaatst.
Het park
Het park heeft een eigen karakter, o.a. de zondagsrust dient volledig in acht te worden genomen. Wij verwachten dat ook u als huurder deze geldende regels hanteert. Het parkregelement en de algemene voorwaarden vindt u in de woning.
Bij de receptie kunt u dagelijks dagbladen kopen ;er hangt een informatiebord met publicaties m.b.t evenementen, weekendiensten, kerkdiensten, enz.Op het park bevinden zich diverse speelveldjes met o.a. klimtoestellen, glijbaan,schommels, wip, zandbak, e.d. Ook is er een apart voetbalveld waar in het hoogseizoen onderling diverse aktiviteiten worden gedaan.Twee grote trampolines en een badmintontafel zijn aanwezig. De receptie is geopend van april tot oktober: 9.00-12.00 uur, 13.30-17.00 uur. November tot maart op afspraak. Toegangsboom: 7.00- 23.00 uur. 's Zondags gesloten.

Aantal personen

6

Tarief hoogseizoen

€ 375

Tarief laagseizoen

€ 275

Nunspeet_454-01.jpg

Nunspeet_454-02.jpg

Verhuurder
Fam. De Witte
Gardenierhof 28
4471 CM   WOLPHAARTSDIJK mail verhuurder
Tel. 0113-581959
316 Reizen