Uw vakantie begint bij VakantieBemiddeling.nl
Home           Adverteren           Onze werkwijze           Contact           Disclaimer           Privacy statement
Vakanz. Een goed vertrekpunt
Vakantie met Gezelligheid
Nederland - Middelharnis (Zuid-Holland)

Luxe vrijstaande bungalow op bungalowpark aan Haringvliet

Omschrijving

Bungalowpark Nieuw Zeeland is gelegen op Goeree-Overflakkee, even buiten de vestingplaats Middelharnis en direct aan het Haringvliet, waar zich een jachthaven en diverse strandjes bevinden. Zeer de moeite waard is een bezoek aan het omringende natuurgebied. De omgeving van Middelharnis is bij uitstek geschikt om te fietsen en te wandelen, tevens is een overdekt zwembad aanwezig. Ten westen van Middelharnis ligt de bekende badplaats Ouddorp.

Interieur
Woonkamer met ktv (kabelaansluiting) en stereo, inbouwkeuken met magnetron, oven en afwasmachine, toilet, op de bovenverdieping drie slaapkamers waarvan twee kamers met twee éénpersoonsbedden, eén kamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche en toilet, CV, tuin met terras boven waterpartij (36m2) en tuinset, berging, drie parkeerplaatsen. Achterzijde van de woning is vrij gelegen achter de dijk van het kanaal naar Middelharnis. Vanuit de slaapkamers uitzicht over het Haringvliet.

Omgeving
De omgeving van Middelharnis kenmerkt zich door water en uitgestrekte velden. Op 200 meter lopen van de woning bevindt zich het gezellige havenhoofd met daarnaast een het strand van Middelharnis. Vanaf het havenhoofd heeft u uitzicht over het Haringvliet. Het grote zoetwatermeer biedt voor iedereen wat wils. Zeilen, surfen of vissen. Zeevissen kan in Stellendam en Ouddorp. Echte gezellige vissersplaatsjes op 10 minuten rijden. Het uitgestrekte strand van ouddorp is zeer de moeite waard. Of ga verder zeeland in en ontdek de oosterschelde. De pittoreske plaatsjes als Zierikzee en
Bruinisse. De meeste zonuren vindt u trouwens op Goerree Overflakkee, en laat dat nu net dit eiland zijn waar deze woning op staat.

Aantal personen

6

Tarief hoogseizoen

€ 543

Tarief laagseizoen

€ 325

Middelharnis_464-01.jpg

Middelharnis_464-02.jpg

Middelharnis_464-03.jpg

Verhuurder
Verhuur via VakantieBemiddeling.nl
Harderwijkerweg 187 www.vakantiebemiddeling.nl
8077 RD   HULSHORST mail verhuurder
Tel. 0341-264887
316 Reizen