Uw vakantie begint bij VakantieBemiddeling.nl
Home           Adverteren           Onze werkwijze           Contact           Disclaimer           Privacy statement
Vakanz. Een goed vertrekpunt
Vakantie met Gezelligheid
Nederland - Burg-Haamstede (Zeeland)

Bungalow Zee en Duin: vrijstaande bungalow in natuurgebied

Omschrijving

Het spreekt voor zich. Zee en Duin. Wat wenst u immers nog meer voor een heerlijke vakantie? U vindt onze 6-persoons bungalow op bungalowpark "'t Ongerepte", aan de rand van het prachtige natuurgebied Domeinen op de kop van Schouwen-Duiveland. Het park en de bungalow dateren uit de jaren '60, en mede door de unieke ligging garanderen wij een heerlijke vakantie. Een vakantie voor diegenen die tijdens hun vakantie rust en ruimte willen.

In de bungalow
De bungalow heeft een nieuwe keuken en een nieuwe douche/toilet met thermostaatkraan. Drie slaapkamers (ouderkamer voorzien van wastafel) zijn voorzien van uitstekende bedden met lattenbodems. U hoeft alleen uw linnengoed mee te nemen, omdat voor alle bedden dekbedden aanwezig zijn. De bungalow is tevens voorzien van een wasmachine, magnetron en een koelkast met vriesvak. Vanuit de kamer zijn er openslaande deuren naar het terras.

Rondom de bungalow
De bungalow staat op 300m² grond, en de tuin rondom de bungalow is grotendeels vernieuwd. Om u de garantie te kunnen geven dat u zoveel mogelijk 'vrij' zit, is er rondom de bungalow ruime begroeiing aanwezig. Speciaal voor de (kleine) kinderen is er bij de bungalow een bolderkar aanwezig.

Omgeving
De bungalow is op loopafstand (800 meter) van het strand gelegen. De route naar het strand brengt u door een bosrijke omgeving waar u echt kunt genieten van de natuur, en waar de kans groot is dat u oog in oog staat met één of meerdere herten. Vele routes maken de omgeving enorm geliefd voor fietsliefhebbers en wandelliefhebbers. De routes brengen u door het bos, langs het strand, en met een uitzicht over zee.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in een nabijgelegen winkeltje (500m). Hier kunt u de meest voorkomende boodschappen halen en 's morgens liggen er warm gebakken broodjes op u te wachten.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.karensrecreatie.nl Hier kunt u tevens een prijslijst vinden en een overzicht van beschikbare data. De bungalow wordt het gehele jaar verhuurd. Kijk voor de aantrekkelijke prijsstelling (ook buiten het hoogseizoen) op onze website!


Aantal personen

6

Tarief hoogseizoen

€ 525

Tarief laagseizoen

€ 195

Burg Haamstede_484-01.jpg

Burg Haamstede_484-02.jpg

Burg Haamstede_484-03.jpg

Burg Haamstede_484-04.jpg

Verhuurder
Arjan Karens
Jasmijnstraat 9 www.karensrecreatie.nl
4043 LX   OPHEUSDEN mail verhuurder
Tel. 0488-442031, 06-51856158
316 Reizen