Uw vakantie begint bij VakantieBemiddeling.nl
Home           Adverteren           Onze werkwijze           Contact           Disclaimer           Privacy statement
Vakanz. Een goed vertrekpunt
Vakantie met Gezelligheid
Nederland - Westendorp (Gelderland)

Minicamping 't Erinkveld

Omschrijving

SVR Minicamping 't Erinkveld is een camping voor 50-plussers en gezinnen met kinderen, centraal gelegen tussen Doetinchem en Varsseveld (Achterhoek).

De camping is rustig gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving. Dichtbij is landgoed De Slangenburg waar veel fiets- en wandelgelegenheden zijn. De camping beschikt over 15 staanplaatsen en is een kinderveilige omgeving met veel speelruimte.

Naast het vele gras is er onder andere ook een speeltuin en een zandbak aanwezig. Wij streven ernaar om een zo veilig mogelijke camping te zijn voor de kleine kinderen. Naast het feit dat we een veilige camping willen zijn, bieden we ook ruime plaatsen om uw caravan te plaatsen of uw tent op te zetten. De camping bezit tevens een recreatiegebouw en is voorzien van 2 haarden die voor 40 personen ruimte bieden. Deze faciliteit is ook te huur bij familiereunie. Mocht de zaal te groot zijn, dan is er nog de mogelijkheid om de zaal in tweeŽn te delen door middel van een scheidingswand. Zo creŽert u een ruimte voor 10 personen en heeft u de beschikking over een keuken met eeen eigen veld bij het recreatiegebouw.

In het recreatiegebouw bevinden zich 2 ruime douches, 2 toiletten en 3 vaste wastafels met warm en koud stromend water. Het sanitair wordt dagelijks meerdere keren schoongemaakt.

Camping 't Erinkveld is een kindvriendelijke en veilige camping. De camping ligt niet aan een doorgaande weg, maar 1 kilometer buiten de bebouwde kom. Er zijn in de buurt geen putten, beekjes, etc. Wel zijn er paarden, kippen en andere kleine dieren die kunnen worden gevoerd door de kinderen.

 

Westendorp_bedrijf_25-01.jpg

Westendorp_bedrijf_25-02.jpg

Westendorp_bedrijf_25-03.jpg

Westendorp_bedrijf_25-04.jpg

Westendorp_bedrijf_25-05.jpg

Westendorp_bedrijf_25-06.jpg

Adresgegevens
Minicamping t Erinkveld, Fam. Westerveld
Perebolterweg 11 www.camping-erinkveld.nl
7054 CM   WESTENDORP Email
Tel. 0315-298218
316 Reizen