Uw vakantie begint bij VakantieBemiddeling.nl
Home           Adverteren           Onze werkwijze           Contact           Disclaimer           Privacy statement
Vakanz. Een goed vertrekpunt
Vakantie met Gezelligheid
Nederland - Nunspeet (Gelderland)

Camping Groot Grobbenhorst

Omschrijving

Camping Groot Grobbenhorst is rustig gelegen op circa anderhalve kilometer van het centrum van Nunspeet. De omgeving is landelijk, hoewel u zich met 10 minuten fietsen in het bos bevindt. Iedereen die de zondagsrust in ere wil houden heten wij welkom op camping Groot Grobbenhorst. De camping heeft 80 standplaatsen. Door goede beplanting bieden deze plaatsen veel privacy. Op het terrein liggen tegelpaden die u in staat stellen ook bij regenachtig weer met droge voeten bij de bungalow of caravan te komen.

Bungalows
Op de camping worden ruime 8 of 6 persoons bungalows verhuurd. De bungalows zijn volledig ge´soleerd en voorzien van centrale verwarming en tv.

Caravans
De caravans bieden plaats aan 2 t/m 8 personen. De caravans zijn voorzien van electra, verwarming en aangesloten op het riool. Alle staanplaatsen zijn voorzien van een betegeld terras met tuinmeubilair.

Trekkersveld
Voor hen die liever op vakantie gaan met tent of tour caravan hebben wij een trekkersveld. Hier is de mogelijkheid om te kamperen. U krijgt een electra aansluiting. Bij het trekkersveld is een douche-unit met toiletten.

Activiteiten
Op de camping organiseren we tijdens het hoogseizoen diverse activiteiten, zoals bingo-avonden, volleybaltoernooien, fietspuzzeltochten, etc.

Nunspeet_bedrijf_26-01.jpg

Nunspeet_bedrijf_26-02.jpg

Nunspeet_bedrijf_26-03.jpg

Nunspeet_bedrijf_26-04.jpg

Adresgegevens
Camping Groot Grobbenhorst
Molenweg 107 www.grobbenhorst.nl
8071 TJ   NUNSPEET Email
Tel. 0341-252941
316 Reizen