Uw vakantie begint bij VakantieBemiddeling.nl
Home           Adverteren           Onze werkwijze           Contact           Disclaimer           Privacy statement
Vakanz. Een goed vertrekpunt
Vakantie met Gezelligheid
Luxemburg - Berdorf ('Klein Zwitserland')

Pension De Boerderij

Omschrijving

Pension met logies en ontbijt. Lunch en diner is mogelijk. Ons pension ligt aan de rand van het Müllerthal, dat ook wel Klein Zwiterland genoemd wordt. Het is een prachtig gebied om te wandelen en ligt ook zeer gunstig ten op zichte van andere bezienswaardigheden.

Pension De Boerderij beschikt over 3 kamers, waarvan 2 met douche en toilet. De kamer zonder douche en toilet is alleen te huur in combinatie met één van de andere kamers.

2 tweepersoons kamers
De tweepersoonskamers zijn ruim. Ongeveer 24m². Op de kamers heeft u een eigen douche met wc, radio en televisie. Op de kamers bevindt zich een ruim ledikant (180x200 cm) en een royale opbergkast. Er is een mogelijkheid om een extra ledikant of kinderledikant bij te plaatsen. Daarnaast heeft u een eenvoudige zithoek tot uw beschikking. Tevens staat een koffiezetapparaat tot uw beschikking.

Logeerkamer
De logeerkamer heeft 1 éénpersoonsbed en een stapelbed. Hier kunnen dus zonder problemen 3 mensen slapen. Er is een mogelijkheid om een extra ledikant of kinderledikant bij te plaatsen. Deze kamer is kleiner dan de tweepersoonskamers, ongeveer 16 m2. Hier is géén radio, televisie, douche en wc. Daarom is deze kamer alleen te huur i.c.m. een 2-persoonskamer waar wel een douche en toilet is. Deze kamer heeft overigens wel een balkon.

Bij ons is veel mogelijk, zoals het meenemen van een lunchpakket, het gebruik van een eenvoudig diner, kinderoppas, excursies, kerkepad en orgelbezichtigingen.

Bezoek voor meer informatie onze website: www.pensiondeboerderij.com

Berdorf_bedrijf_32-01.jpg

Berdorf_bedrijf_32-02.jpg

Berdorf_bedrijf_32-03.jpg

Berdorf_bedrijf_32-04.jpg

Adresgegevens
H.J. de Boer
Rue de Grundhof 44 www.pensiondeboerderij.com
L-6550   BERDORF Email
Tel. +352 - 26 78 46 10
316 Reizen