Uw vakantie begint bij VakantieBemiddeling.nl
Home           Adverteren           Onze werkwijze           Contact           Disclaimer           Privacy statement
Vakanz. Een goed vertrekpunt
Vakantie met Gezelligheid
Hongarije - Csemo (Midden-Hongarije)

Vakantiewoning op landgoed

Omschrijving

Ligging
De woning is onderdeel van het 19de eeuwse landgoed Szabad Föld (Het Vrije Veld). "Klari" heeft een eigen veranda die uitkijkt over weidse velden en bossen. Op het landgoed kunt u tennissen, zwemmen in het zwembad of zwemvijver, jue-de-boules en tafeltennis spelen. Voor de liefhebber is er een wireless accesspoint voor internet aanwezig, met bereik in uw eigen woning. Het landgoed ligt in een dorp dat bekend staat als het meest fleurige dorp van Hongarije. In de omgeving kunt u niet alleen karakteristieke steden bezoeken maar ook een Puszta (steppe) bezoeken of een paardenshow bekijken. In de directe omgeving van Szabad Föld kunt u paardrijden, zwemmen in thermaalbaden, kanovaren, wandelen en fietsen.

Interieur
De woning is compleet ingericht en voorzien van een keuken (volledig en modern uitgerust), badkamer (met wasmachine), wc, woon- eetkamer en één ruime slaapkamer. De slaapkamer heeft één tweepersoonsbed en twee éénpersoons slaapbanken. De woning is maximaal geschikt voor vier personen. Op uw terras heeft u een eigen terras-tafel met stoelen. Voor uw woning heeft u een eigen tuintje. De woning wordt twee keer per week voor u schoongemaakt. Het bed-, bad- en keukenlinnen wordt ook verzorgd. Bij aankomst treft u een welkomstpakket aan met melk, brood en een wijntje om uw aankomst te kunnen vieren!

Omgeving
Vanwege de centrale ligging van het landgoed bent u op slechts 68 km. afstand van Budapest, nog geen 20 km. van Kecskemét en op 7 km. van Cegléd en Nagykörös. In de omgeving kunt u fietsen, wandelen, kanovaren, paardrijden en tochten per huifkar maken. De centrale ligging van Szabad Föld maken veel leuke uitstapjes mogelijk. U kunt bijvoorbeeld het traditionele nationaalpark Bugac Puszta bezoeken, in Lajosmizse een paardenshow bekijken, in Eger een fort met museum bekijken en zien hoe de Hongaren daar de Turken tegenhielden, Budapest (op 68 km.) bezoeken en daar bijvoorbeeld een thermaalbad nemen in één van de oude Turkse baden, winkelen in Kecskemét (een bijzondere puszta grensstad). U kunt ook genieten van de Hongaarse keuken die niet alleen erg smakelijk is maar ook nog steeds goedkoop. Vanaf 2003 is het nieuwe thermaal zwembad in Cegléd klaar. Dit schitterende complex heeft diverse baden, variërend van 26 tot 28 graden. Wij hopen u op Szabad Föld te mogen verwelkomen.

Deze woning online boeken

 

Aantal personen

3

Tarief hoogseizoen

€ 456

Tarief laagseizoen

€ 358

Csemo_387-01.jpg

Csemo_387-02.jpg

Csemo_387-03.jpg

Verhuurder
Verhuur via VakantieBemiddeling.nl
Harderwijkerweg 187 www.vakantiebemiddeling.nl
8077 RD   HULSHORST mail verhuurder
0341-264887
316 Reizen