Uw vakantie begint bij VakantieBemiddeling.nl
Home           Adverteren           Onze werkwijze           Contact           Disclaimer           Privacy statement
Vakanz. Een goed vertrekpunt
Vakantie met Gezelligheid
Oostenrijk - Diex (Karinthië)

Rustig gelegen vakantiehuis op 1300m

Omschrijving
Ons vakantiehuis is het gehele jaar geopend en ligt rustig gelegen op 1300 meter hoogte in het zonnigste gebied van Oostenrijk! Ben u op zoek naar rust en wilt u ook kunnen genieten van het internationale kuuroord dat vlakbij ligt, bij ons bent u aan het juiste adres. De woning ligt vrij met een schitterend uitzicht over het Jauntal.

Interieur
De woon- en slaapvertrekken in dit mooie huis zijn met solide houte meubelen zonder lak en spaanderplaat ingericht. Behalve bad en douche hebben onze gasten ook een sauna tot hun beschikking. In de kompleet ingerichte keuken met hulpfornuis zijn kleine maaltijden snel klaar. Verder kunnen gasten gebruik maken van een CD-speler, satelliet TV. In de winter verspreidt een tegelkachel een weldoende warmte. De twee slaapkamers met elk twee bedden hebben aanvullende electrische verwarming. Een van de meest geliefde verblijfplaatsen voor de gasten is onze wintertuin. Een wasmachine, koelkast, magnetron ed. zijn aanwezig.

Omgeving
De woning ligt in de omgeving van Diex en Kärnten. Goede wandelpaden voor het huis leidt u via schitterende plekjes naar bezienswaardigheden in de omgeving. U kunt paddestoelen en bessen plukken in het bos (een goede Oostenrijkse gewoonte). In de zomer kunt u wandelen en genieten van de prachtige bloeiende zomerweiden. Het hele jaar door heeft u een prachtig uitzicht over het Jauntal tot aan de Karawanken. Zo kunt ook u verblijven in de Almhütte! LET OP! Indien u met meer dan 2 personen komt, is dit niet mee berekend in de all-in prijs. Voor de derde en vierde persoon betaalt u 5 euro extra per persoon, per dag. Op 200 meter afstand is het Klopeinermeer waar u heerlijk kunt zwemmen in het water. Ook kunt u lekker genieten op het strand.

Aantal personen

4

Tarief hoogseizoen

€ 768

Tarief laagseizoen

€ 602

Diex_390-01.jpg

Diex_390-02.jpg

Diex_390-03.jpg

Verhuurder
Verhuur via VakantieBemiddeling.nl
Harderwijkerweg 187 www.vakantiebemiddeling.nl
8077 RD   HULSHORST mail verhuurder
0341-264887
316 Reizen