Uw vakantie begint bij VakantieBemiddeling.nl
Home           Adverteren           Onze werkwijze           Contact           Disclaimer           Privacy statement
Vakanz. Een goed vertrekpunt
Vakantie met Gezelligheid
Portugal - Casa doTomilho (Midden-Portugal)

Luxueuse villa in Romeinse stijl

Omschrijving

In de binnenlanden van Portugal vindt u deze prachtige luxueuze villa. Het huis behoort tot een groep van drie prachtige gerestaureerde Portugese boerderijen (quinta), daterend uit de 16de eeuw. De woningen liggen allen geheel vrij, een paar honderd meter uit elkaar. U geniet dus van uw privacy. Het geheel is gebouwd rondom een Romeinse hermitage, een prachtig versierde waterbron te midden van het terrein. Uw villa wordt omringd door een mooie boomgaard van circa 12ha met olijf-, (kurk)eiken- en sinaasappelbomen. U geniet hier van rust, natuur en zingende vogels, terwijl op een kleine 2km afstand een gezellig plaatsje is, Vila Vicosa, waar u verscheidene monumenten, gebouwen en winkels kunt bezoeken.

Interieur
Deze mooie woning is geschikt voor 6 personen. Er zijn 2 slaapkamers en het huis aanwezig, in totaal voor 5 personen, een extra bed of kinderbed wordt tegen geringe vergoeding bijgeplaatst. Er zijn 2 badkamers. Deze villa is luxueus ingericht en voorzien van alle gemak en comfort. In de woonkamer vindt u een gezellig zitgedeelte met open haard en TV. Ook de keuken is volledig ingricht met koelkast, oven en uiteraard compleet met kookgerei. In een klein gebouw op het terreein staat een gezamenlijke wasmachine tot uw beschikking. Op enkele honderden meters van de woning bevindt zich een zwembad van 11x11m, ligstoelen zijn hier uiteraard aanwezig. Voor uw woning is een gedeeltelijk overdekt terras voorzien van meubelen, waar het u vrij staat te genieten van zon, fluitende vogels en een prachtig uitzicht.

Omgeving
De woning bevindt zich op een afstand van 2200 km vanaf Utrecht, het is mogelijk deze afstand met de auto te overbruggen. Toch is het verstandig om een vlucht te boeken. Een retourvlucht vanaf Amsterdam kost ongeveer 225 per persoon. Vanaf het vliegveld van Lissabon kunt u in anderhalf uur rijden naar uw vakantiebestemming. Vanaf het vliegveld Badajoz kunt in ongeveer een half uur de woning bereiken. Buiten het huren van een auto om, is het ook mogelijk om met het openbaar vervoer vanaf uw aanvlieghaven de stad Vila Vicosa bereiken, vanaf hier wordt u door de gastvrouw opgehaald. Laat u dit dus bij boeking alstublieft weten. Vila Vicosa, op ongeveer 2 km, wordt altijd beschouwd als een juweel in de schatkist van de regio Alentejo. In de stad vindt u veel natuurlijke of door de mens aangebrachte schoonheid, zowel in natuur als monumenten en gebouwen, het zijn aanraders om bijvoorbeeld prachtige oude kastelen, burchten en musea te bezoeken. Het stadje is ook erg bekend geworden naar aanleiding van de heerlijke gerechten die hier gemaakt worden. Uiteraard mag een dagtrip aan Lissabon niet aan uw vakantieplanning ontbreken.

 

Aantal personen

6

Tarief hoogseizoen

Tarief laagseizoen

€ 880

Casa doTomilho_396-01.jpg

Casa doTomilho_396-02.jpg

Verhuurder
Verhuur via VakantieBemiddeling.nl
Harderwijkerweg 187 www.vakantiebemiddeling.nl
8077 RD   HULSHORST mail verhuurder
Tel. 0341-264887
316 Reizen