Uw vakantie begint bij VakantieBemiddeling.nl
Home           Adverteren           Onze werkwijze           Contact           Disclaimer           Privacy statement
Vakanz. Een goed vertrekpunt
Vakantie met Gezelligheid
Duitsland - Beerfelden-Hetzbach (Odenwald)

3 comfortabele woningen op de boerderij

Omschrijving

Midden in het Odenwald gelegen vakantiewoningen op de boerderij. In het dorpje Beerfelden-Hetzbach bevindt zich een treinstation. De omgeving is een wandelgebied bij uitstek, een ideaal uitgangspunt voor dagtochten naar Erbach-Michelstadt, Heidelberg, Eberbach aan de rivier de Neckar of naar het Marbach-stuwmeer. Daar kunt u zeilen, surfen en varen (zwemmen niet altijd mogelijk). Verder kunt u naar het plaatselijke zwembad (op 500 meter) of naar Bad Konig voor een dagverwennerij in een zeer uitgebreid zwem-, massage- en saunapakket.

Op de boerderij zijn koeien, paarden, kippen en andere dieren. Het is geheel in gebruik, dus dat betekent melken, paardrijden, voederen, etc. Deze boerenfamilie vindt het heel fijn om gasten te ontvangen.De woningen zijn comfortabel ingericht. Woning 1 heeft een vloeroppervlakte van ca. 120m en is geschikt voor 2-8 personen. Woning 2 heeft een vloeroppervlakte van 140m en is geschikt voor 2-10 personen. Woning 3 kan bewoond worden door 2-6 personen.

Indeling
Terras, hal, keuken, grote woonslaapkamer met slaapcouch voor 2 personen, open haard, balkon en overdekte zitplaats, bovenverdieping: slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met tweepersoonsbed en kinderledikant, slaapkamer met 2x eenpersoonsbed, badkamer met douche en WC. Voor de kinderen is er een grote speelgelegenheid. Verder is een barbecueplaats, tafeltennis en conversatiekamer aanwezig. Bij 10 personen

Prijs:
Vanaf 60 euro per dag. Bijkomende personen 7 euro per dag.

Bijzonderheden:

  • Gebruik wasmachine tegen betaling ( 3,00)
  • Huisdieren alleen in overleg
  • Kinderen tot 3 jaar gratis
  • Inclusief bijkomende kosten (beddengoed, eindschoonmaak, electriciteit, water, toeristenbelasting)
  • In hoogseizoen alleen verhuur per week, in overige perioden ook weekends en losse dagen
Aantal personen

10

Tarief hoogseizoen

€ 420

Tarief laagseizoen

€ 420

Beerfelden_456-01.jpg

Verhuurder
H.T. Berghuis
Scheltuslaan 221
2273 DN   VOORBURG mail verhuurder
Tel. 070-3693889
316 Reizen